Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7693
Title: Аналіз технології утилізації курячого посліду
Authors: Григоренко, Сергій Михайлович
Григоренко, Сергей Михайлович
Hryhorenko, Serhii
Keywords: курячий послід;фізичні процеси;роторна камера;кінетична енергія;транспортер;виробництво добрив;hickendung;processing;technology;dryer
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ФОП Однорог Т.В
Series/Report no.: Сучасні наукові дослідження на шляху до Євроінтеграції: матеріали Міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 52-56)
Abstract: UK: Перед промисловими птахівниками завжди стояло питання утилізації посліду і, на жаль, кожен його вирішуєпо-своєму. У передпосівний період птахофабрики мають стабільний збут посліду, як для власних посівних площ, так і через комерційну реалізацію третім особам. В інший же час курячий послід часто скидається на поля. У силу свого хімічного складу послід є агресивною субстанцією і при нетехнологічному, непідготовленому внесенні у ґрунт завдає шкоди його родючості і мікрофлорі, а відповідно і екології в цілому. EN: The analysis of the technology of utilization of chicken manure by drying it in the BPS system was carried out, its advantages were determined and the main characteristics of the dust furnaces were given.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7693
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали МНПК Сучасні наукові.. Григоренко-13-17.pdf273.26 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.