Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7689
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛапутін, Микола Віталійович-
dc.date.accessioned2019-07-04T07:35:45Z-
dc.date.available2019-07-04T07:35:45Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7689-
dc.description.abstractВиконано аналіз сучасних систем землеробства. На підставі аналізу конструкцій сучасних сівалок визначено перспективний напрямок удосконалення сошникової групи для забезпечення якості виконання технологічного процесу сівби по агрофону стерня. Виконано розрахунки деяких елементів сошникової групи, що дозволять якісно виконувати технологічний процес. Розраховано та підібрано типорозмір підшипника дискового ножа, довговічність якого відповідає аналогічному параметру сівалки Для забезпечення зниження вірогідності отримання трав під час вико-нання технологічних процесів обслуговування агрегату та виконання технологічного процесу сівби зернових культур розроблено логікоімітаційна модель травмо-небезпечних ситуацій. Економічний розрахунок показав доцільність впровадження в виробництво модернізованої сівалки.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.subjectсистема землеробстваuk
dc.subjectозима пшеницяuk
dc.subjectсошникuk
dc.subjectдисковий ніжuk
dc.subjectпідшипникuk
dc.subjectno-tilluk
dc.subjectерозіяuk
dc.subjectлогіко-імітаційна модельuk
dc.titleУдосконалення технологічної операції сівби озимої пшениці в умовах фермерського господарства «Ай-Петрі» с. Жеребянки Василівського району Запорізької області с модернізацією сівалки СЗ-3,6: пояснювальна записка до дипломного проекту здобувача СВО Бакалаврuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лапутін.pdf740.12 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.