Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Технологія виробництва варено-копчених та сирокопчених ковбас в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну | Бухарова, Анна Олександрівна |
2024 | Технологія виробництва вермутів в умовах ПАТ «Коблево» | Бордюг, Інна Дмитрівна |
2024 | Технологія виробництва пельменів в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну | Бизова, Ангеліна |
2024 | Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 5т готової продукції за зміну | Прохорова, Олена |
2024 | Удосконалення процесу виробництва зернового хліба | Вєлков, Кирило Вадимович |
2024 | Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну | Бондарєва, Анастасія Максимівна |
2024 | Ресурсний потенціал Запорізької області для розвитку сільського зеленого туризму. | ЛИФАРЬ, Поліна |
2024 | Сучасні тенденції зеленого туризму Південного регіону. | СИРИЦЯ, Софія |
2024 | Перспективи розвитку в’їзного туризму в Україні. | САХНО, Катерина |
2024 | Інноваційний розвиток підприємств сфери гостинності. | Сапроненко, Анастасія |
2024 | ВПЛИВ КУЛЬТУРНОГО ОБМІНУ НА СТАЛИЙ РОЗВИТОК ТУРИЗМУ. | НАКАНЕЧНА, Юлія |
2024 | Роль туризму в реалізації цілей сталого розвитку на регіональному рівні. | Кітаєв, Владислав |
2024 | Розвиток суб'єктів ринку туристичних послуг України. | Гайдаш, Марія |
2023 | Технологія виробництва сирів в умовах цеху потужністю 2 тонни готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра | Шуляков, Сергій Юрійович |
2023 | Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції | Шеховцова, Діана Сергіївна |
2023 | Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну | Чумаченко, Наталія Володимирівна |
2023 | Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну | Стеценко, Владислав Вадимович |
2023 | Виробництво ординарних столових напівсолодких вин у цеху потужністю 200000 Дал готової продукції | Сімінько, Катерина Володимирівна |
2023 | Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 300 дал готової продукції за зміну | Прасолов, Данил Сергійович |
2023 | Технологія виробництва сиркових продуктів в умовах цеху потужністю 1,5 тони готової продукції за зміну | Перелига, Олександра Олександрівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124