Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Бакалаврські роботи : [124] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Технологія виробництва варено-копчених та сирокопчених ковбас в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за змінуБухарова, Анна Олександрівна
2024Технологія виробництва вермутів в умовах ПАТ «Коблево»Бордюг, Інна Дмитрівна
2024Технологія виробництва пельменів в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за змінуБизова, Ангеліна
2024Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 5т готової продукції за змінуПрохорова, Олена
2024Удосконалення процесу виробництва зернового хлібаВєлков, Кирило Вадимович
2024Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за змінуБондарєва, Анастасія Максимівна
2024Ресурсний потенціал Запорізької області для розвитку сільського зеленого туризму.ЛИФАРЬ, Поліна
2024Сучасні тенденції зеленого туризму Південного регіону.СИРИЦЯ, Софія
2024Перспективи розвитку в’їзного туризму в Україні.САХНО, Катерина
2024Інноваційний розвиток підприємств сфери гостинності.Сапроненко, Анастасія
2024ВПЛИВ КУЛЬТУРНОГО ОБМІНУ НА СТАЛИЙ РОЗВИТОК ТУРИЗМУ.НАКАНЕЧНА, Юлія
2024Роль туризму в реалізації цілей сталого розвитку на регіональному рівні.Кітаєв, Владислав
2024Розвиток суб'єктів ринку туристичних послуг України.Гайдаш, Марія
2023Технологія виробництва сирів в умовах цеху потужністю 2 тонни готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавраШуляков, Сергій Юрійович
2023Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукціїШеховцова, Діана Сергіївна
2023Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за змінуЧумаченко, Наталія Володимирівна
2023Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за змінуСтеценко, Владислав Вадимович
2023Виробництво ординарних столових напівсолодких вин у цеху потужністю 200000 Дал готової продукціїСімінько, Катерина Володимирівна
2023Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 300 дал готової продукції за змінуПрасолов, Данил Сергійович
2023Технологія виробництва сиркових продуктів в умовах цеху потужністю 1,5 тони готової продукції за змінуПерелига, Олександра Олександрівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 124