Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7672
Title: | Процес інфрачервоного сушіння для зернової продукції |
Authors: | Паламарчук, І. П. Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Kiurcheva, Liudmyla Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | збереження врожаю;раціональне використання врожаю;використання вібраційних коливань;вібраційні конвеєрніт ехнологічні машини |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ХДУХТ |
Series/Report no.: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (Харків, 19 листопада 2018 р.);С. 342-344 |
Abstract: | Розвиток даного напряму обґрунтовується необхідністю створення технологічних автоматизованих ліній з комплексною вібраційною обробкою продукції для досягнення вищих форм безперервності та пропорційності. При сушінні зерна відбувається зміна фізичних, фізіологічних, біохімічних та інших властивостей зерна. Комбінування терморадіаційного впливу в умовах віброзваженого шару сировини дозволяє ефективно поєднувати інтенсивність обробки, енергоощадність процесу та максимальне збереження вихідних властивостей сировини. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7672 |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.