Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7655
Назва: | Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 13719 "Спосіб консервування соку купажованого кукурудзяно-перцевого" |
Автори: | Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Стручаєв, К. М. Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor Данченко, В. Г. |
Ключові слова: | зберігання рослинної сировини;виготовлення овочевих соків;зберігання при низьких від'ємних температурах;способи консервування;консервування;овочева сировина |
Дата публікації: | 2006 |
Видавництво: | Державний департамент інтелектуальної власності |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб консервування соку купажованого кукурудзяно-перцевого, що складається з підбору, миття, сортування, очищення, подрібнення сировини, отримання соку, купажування, гомогенізації, розфасування, заморожування до температури в середині продукту мінус 20+2ºС, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2ºС, який відрізняється тим, що як сировину використовують кукурудзу молочної стиглості, причому сік отримують з усієї зернівки без відрізання зародка, а потім купажують його з соком перцю солодкого овочевого біологічної стадії зрілості, цукром буряковим, медом, кислотою лимонною при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сік кукурудзяний 57...58; сік перцю солодкого 37...38; цукор буряковий 2,0...2,2; мед бджолиний натуральний 1,0...1,2; кислота лимонна 0,5...0,6. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7655 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
29.pdf | 98.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.