Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7655
Назва: Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 13719 "Спосіб консервування соку купажованого кукурудзяно-перцевого"
Автори: Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Стручаєв, К. М.
Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
Данченко, В. Г.
Ключові слова: зберігання рослинної сировини;виготовлення овочевих соків;зберігання при низьких від'ємних температурах;способи консервування;консервування;овочева сировина
Дата публікації: 2006
Видавництво: Державний департамент інтелектуальної власності
Короткий огляд (реферат): Спосіб консервування соку купажованого кукурудзяно-перцевого, що складається з підбору, миття, сортування, очищення, подрібнення сировини, отримання соку, купажування, гомогенізації, розфасування, заморожування до температури в середині продукту мінус 20+2ºС, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2ºС, який відрізняється тим, що як сировину використовують кукурудзу молочної стиглості, причому сік отримують з усієї зернівки без відрізання зародка, а потім купажують його з соком перцю солодкого овочевого біологічної стадії зрілості, цукром буряковим, медом, кислотою лимонною при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сік кукурудзяний 57...58; сік перцю солодкого 37...38; цукор буряковий 2,0...2,2; мед бджолиний натуральний 1,0...1,2; кислота лимонна 0,5...0,6.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7655
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29.pdf98.87 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.