Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7655
Title: Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 13719 "Спосіб консервування соку купажованого кукурудзяно-перцевого"
Authors: Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Стручаєв, К. М.
Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Циб, Віктор Григорович
Циб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
Данченко, В. Г.
Keywords: зберігання рослинної сировини
виготовлення овочевих соків
зберігання при низьких від'ємних температурах
способи консервування
консервування
овочева сировина
Issue Date: 2006
Publisher: Державний департамент інтелектуальної власності
Abstract: Спосіб консервування соку купажованого кукурудзяно-перцевого, що складається з підбору, миття, сортування, очищення, подрібнення сировини, отримання соку, купажування, гомогенізації, розфасування, заморожування до температури в середині продукту мінус 20+2ºС, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2ºС, який відрізняється тим, що як сировину використовують кукурудзу молочної стиглості, причому сік отримують з усієї зернівки без відрізання зародка, а потім купажують його з соком перцю солодкого овочевого біологічної стадії зрілості, цукром буряковим, медом, кислотою лимонною при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сік кукурудзяний 57...58; сік перцю солодкого 37...38; цукор буряковий 2,0...2,2; мед бджолиний натуральний 1,0...1,2; кислота лимонна 0,5...0,6.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7655
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29.pdf98,87 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.