Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7655
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надежда Петровна | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Стручаєв, К. М. | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Володимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Владимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Циб, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Цыб, Виктор Григорьевич | - |
dc.contributor.author | Tsyb, Viktor | - |
dc.contributor.author | Данченко, В. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T07:58:03Z | - |
dc.date.available | 2019-07-03T07:58:03Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7655 | - |
dc.description.abstract | Спосіб консервування соку купажованого кукурудзяно-перцевого, що складається з підбору, миття, сортування, очищення, подрібнення сировини, отримання соку, купажування, гомогенізації, розфасування, заморожування до температури в середині продукту мінус 20+2ºС, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2ºС, який відрізняється тим, що як сировину використовують кукурудзу молочної стиглості, причому сік отримують з усієї зернівки без відрізання зародка, а потім купажують його з соком перцю солодкого овочевого біологічної стадії зрілості, цукром буряковим, медом, кислотою лимонною при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сік кукурудзяний 57...58; сік перцю солодкого 37...38; цукор буряковий 2,0...2,2; мед бджолиний натуральний 1,0...1,2; кислота лимонна 0,5...0,6. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державний департамент інтелектуальної власності | uk |
dc.subject | зберігання рослинної сировини | uk |
dc.subject | виготовлення овочевих соків | uk |
dc.subject | зберігання при низьких від'ємних температурах | uk |
dc.subject | способи консервування | uk |
dc.subject | консервування | uk |
dc.subject | овочева сировина | uk |
dc.title | Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 13719 "Спосіб консервування соку купажованого кукурудзяно-перцевого" | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.