Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7652
Title: Опис до патенту на корисну модель № 126223 "Спосіб отримання замороженого фасованого соку "Мелітопольський морквяно- гарбузовий з грушею та цукатами""
Authors: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Угольніков, В. В.
Світличний, О. О.
Keywords: зберігання рослинної сировини;консервування;швидке заморожування;купажування;морква;гарбуз;отримання соку
Issue Date: 2018
Publisher: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Abstract: Спосіб отримання замороженого фасованого соку «Мелітопольський морквяно-гарбузовий з грушею та цукатами», при якому проводять підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C. Як сировину використовують моркву та гарбуз, причому сік отримують з усього кореня або плоду з видаленням шкірки та насіння, а потім купажують отримані соки з соком яблучним, цукром буряковим, шматочками м'якоті груші та цукатами.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7652
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.pdf155.81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.