Опис до патенту на корисну модель № 126223 "Спосіб отримання замороженого фасованого соку "Мелітопольський морквяно- гарбузовий з грушею та цукатами""
Вантажиться...
Файли
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Анотація
Спосіб отримання замороженого фасованого соку «Мелітопольський морквяно-гарбузовий з грушею та цукатами», при якому проводять підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C. Як сировину використовують моркву та гарбуз, причому сік отримують з усього кореня або плоду з видаленням шкірки та насіння, а потім купажують отримані соки з соком яблучним, цукром буряковим, шматочками м'якоті груші та цукатами.