Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7652
Title: | Опис до патенту на корисну модель № 126223 "Спосіб отримання замороженого фасованого соку "Мелітопольський морквяно- гарбузовий з грушею та цукатами"" |
Authors: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Угольніков, В. В. Світличний, О. О. |
Keywords: | зберігання рослинної сировини;консервування;швидке заморожування;купажування;морква;гарбуз;отримання соку |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України |
Abstract: | Спосіб отримання замороженого фасованого соку «Мелітопольський морквяно-гарбузовий з грушею та цукатами», при якому проводять підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C. Як сировину використовують моркву та гарбуз, причому сік отримують з усього кореня або плоду з видаленням шкірки та насіння, а потім купажують отримані соки з соком яблучним, цукром буряковим, шматочками м'якоті груші та цукатами. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7652 |
Appears in Collections: | Патенти |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.