Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7651
Title: Опис до патенту на корисну модель № 127140 "Спосіб отримання замороженого фасованого черешневого соку"
Authors: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Keywords: зберігання рослинної сировини
заморожування
купажування
гомогенізація
сік
черешневий сік
сік заморожений
Issue Date: 2018
Publisher: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Abstract: Спосіб отримання замороженого фасованого черешневого соку, що включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C, причому, як основну сировину, використовують черешню, причому сік отримують з усієї ягоди з вийманням кістки, а потім купажують його з соком яблучним, цукром буряковим, сиропом натуральної чайної рози при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сік з черешні 73-77; сік яблучний 20-23; цукор буряковий 2,0-2,5; сироп натуральний чайної рози 1,0-1,5.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7651
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf153,36 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.