Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7651
Title: | Опис до патенту на корисну модель № 127140 "Спосіб отримання замороженого фасованого черешневого соку" |
Authors: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia |
Keywords: | зберігання рослинної сировини;заморожування;купажування;гомогенізація;сік;черешневий сік;сік заморожений |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України |
Abstract: | Спосіб отримання замороженого фасованого черешневого соку, що включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C, причому, як основну сировину, використовують черешню, причому сік отримують з усієї ягоди з вийманням кістки, а потім купажують його з соком яблучним, цукром буряковим, сиропом натуральної чайної рози при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сік з черешні 73-77; сік яблучний 20-23; цукор буряковий 2,0-2,5; сироп натуральний чайної рози 1,0-1,5. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7651 |
Appears in Collections: | Патенти |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.