Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7605
Title: Перспективні напрямки переробки основних олійних культур
Authors: Єременко, Оксана Анатоліївна
Еременко, Оксана Анатольевна
Yeremenko, Oksana
Онищенко, Ольга Вячеславівна
Онищенко, Ольга Вячеславовна
Onyshchenko, Olha
Пушкарьов, І. В.
Веренчук, Анастасія Олексіївна
Веренчук, Анастасия Алексеевна
Verenchuk, Anastasiia
Федосова, Альона Олексіївна
Федосова, Алена Алексеевна
Fedosova, Alona
Keywords: олійні культури
рослинна олія
експорт
Issue Date: 2018
Series/Report no.: Міжнар. наук. інтернет-конференція (26 жовтня 2018 р.);(С. 72-73)
Abstract: У світовому виробництві харчової рослинної олії перше місце належить соєвій олії, друге – пальмовій, третє і четверте – соняшнику і ріпаку. Велику роль у загальному обсязі виробництва харчової рослинної олії відводять арахісовій, бавовняній та оливковій олії.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7605
Appears in Collections:кафедра Рослинництва ім. професора Калитки В. В.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єременко, Онищенко, Федосова.pdf288,21 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.