Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7605
Title: | Перспективні напрямки переробки основних олійних культур |
Authors: | Єременко, Оксана Анатоліївна Еременко, Оксана Анатольевна Yeremenko, Oksana Онищенко, Ольга Вячеславівна Онищенко, Ольга Вячеславовна Onyshchenko, Olha Пушкарьов, І. В. Веренчук, Анастасія Олексіївна Веренчук, Анастасия Алексеевна Verenchuk, Anastasiia Федосова, Альона Олексіївна Федосова, Алена Алексеевна Fedosova, Alona |
Keywords: | олійні культури;рослинна олія;експорт;переробка насіння |
Issue Date: | 2018 |
Series/Report no.: | Міжнар. наук. інтернет-конференція (26 жовтня 2018 р.);(С. 72-73) |
Abstract: | У світовому виробництві харчової рослинної олії перше місце належить соєвій олії, друге – пальмовій, третє і четверте – соняшнику і ріпаку. Велику роль у загальному обсязі виробництва харчової рослинної олії відводять арахісовій, бавовняній та оливковій олії. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7605 |
Appears in Collections: | кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Єременко, Онищенко, Федосова.pdf | 288.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.