Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7514
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖелязков, О. О.-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.date.accessioned2019-06-13T11:56:48Z-
dc.date.available2019-06-13T11:56:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7514-
dc.description.abstractУ тканинах рослин вода складає 70–95% сирої маси. Розрізняють дві форми води: вільну і зв’язану (осмотично і колоїдно зв’язану). При температурі нижче крiоскопічної вода перетворюється на лід. З виморожуванням вільної води зростає концентрація солей в міжклітинному розчині, що призводить до зміщення кріоскопічної температури в область більш низьких температур. Зв’язана вода вимерзає при більш низьких температурах, ніж вільна.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 317-
dc.subjectмасаuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectвологовмістuk
dc.subjectплодиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.titleВологовміст і його зміни в плодах перцю солодкого за умов низькотемпературного зберіганняuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-330.pdf96.14 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.