Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7514
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Желязков, О. О. | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надежда Петровна | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-13T11:56:48Z | - |
dc.date.available | 2019-06-13T11:56:48Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7514 | - |
dc.description.abstract | У тканинах рослин вода складає 70–95% сирої маси. Розрізняють дві форми води: вільну і зв’язану (осмотично і колоїдно зв’язану). При температурі нижче крiоскопічної вода перетворюється на лід. З виморожуванням вільної води зростає концентрація солей в міжклітинному розчині, що призводить до зміщення кріоскопічної температури в область більш низьких температур. Зв’язана вода вимерзає при більш низьких температурах, ніж вільна. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 317 | - |
dc.subject | маса | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | вологовміст | uk |
dc.subject | плоди | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.title | Вологовміст і його зміни в плодах перцю солодкого за умов низькотемпературного зберігання | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-330.pdf | 96.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.