Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7506
Title: | Підвищення ефективності роботи просіювача борошна |
Authors: | Шевченко, В. Є. |
Keywords: | продукція;асортимент;вироби;обладнання;продуктивність;борошно |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 310 |
Abstract: | Для підвищення функціональності обладнання на малих підприємствах хлібопекарської, макаронної та кондитерської галузі пропонується впровадити модернізовану конструкцію просіювача типу Ш2-ХМ В. Крім просіювання борошна пропонується одночасно виконувати змішування різних сортів борошна для виробництва деяких найменувань хлібобулочних, макаронних та кондитерських виробів, тобто сумістити виконання двох операцій. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7506 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-323.pdf | 103.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.