Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7506
Title: Підвищення ефективності роботи просіювача борошна
Authors: Шевченко, В. Є.
Keywords: продукція;асортимент;вироби;обладнання;продуктивність;борошно
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 310
Abstract: Для підвищення функціональності обладнання на малих підприємствах хлібопекарської, макаронної та кондитерської галузі пропонується впровадити модернізовану конструкцію просіювача типу Ш2-ХМ В. Крім просіювання борошна пропонується одночасно виконувати змішування різних сортів борошна для виробництва деяких найменувань хлібобулочних, макаронних та кондитерських виробів, тобто сумістити виконання двох операцій.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7506
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-323.pdf103.96 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.