Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7501
Назва: Способи заморожування продуктів
Автори: Четвертак, В. С.
Ключові слова: традиційне заморожування;температура;рідина;шокове заморожування;кристали льоду;корисні речовини
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Серія/номер: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 309
Короткий огляд (реферат): На сьогодні існує два способи заморозки продуктів : традиційний і шоковий. Традиційне заморожування відбувається в два етапи : спочатку продукт охолоджується при температурі –5 °С, щоб рідина , яка міститься в продукті, перейшла в твердий стан, а потім продукт заморожується при температурі від –5 °С до –18 °С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7501
Розташовується у зібраннях:Публікації студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези студ 03,04,2019-322.pdf96.37 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.