Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7501
Title: Способи заморожування продуктів
Authors: Четвертак, В. С.
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Keywords: традиційне заморожування
температура
рідина
шокове заморожування
кристали льоду
корисні речовини
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 309
Abstract: На сьогодні існує два способи заморозки продуктів : традиційний і шоковий. Традиційне заморожування відбувається в два етапи : спочатку продукт охолоджується при температурі –5 °С, щоб рідина , яка міститься в продукті, перейшла в твердий стан, а потім продукт заморожується при температурі від –5 °С до –18 °С.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7501
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-322.pdf96,37 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.