Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7501
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Четвертак, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-13T08:27:07Z | - |
dc.date.available | 2019-06-13T08:27:07Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7501 | - |
dc.description.abstract | На сьогодні існує два способи заморозки продуктів : традиційний і шоковий. Традиційне заморожування відбувається в два етапи : спочатку продукт охолоджується при температурі –5 °С, щоб рідина , яка міститься в продукті, перейшла в твердий стан, а потім продукт заморожується при температурі від –5 °С до –18 °С. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 309 | - |
dc.subject | традиційне заморожування | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | рідина | uk |
dc.subject | шокове заморожування | uk |
dc.subject | кристали льоду | uk |
dc.subject | корисні речовини | uk |
dc.title | Способи заморожування продуктів | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-322.pdf | 96.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.