Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7501
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧетвертак, В. С.-
dc.date.accessioned2019-06-13T08:27:07Z-
dc.date.available2019-06-13T08:27:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7501-
dc.description.abstractНа сьогодні існує два способи заморозки продуктів : традиційний і шоковий. Традиційне заморожування відбувається в два етапи : спочатку продукт охолоджується при температурі –5 °С, щоб рідина , яка міститься в продукті, перейшла в твердий стан, а потім продукт заморожується при температурі від –5 °С до –18 °С.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 309-
dc.subjectтрадиційне заморожуванняuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjectрідинаuk
dc.subjectшокове заморожуванняuk
dc.subjectкристали льодуuk
dc.subjectкорисні речовиниuk
dc.titleСпособи заморожування продуктівuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-322.pdf96.37 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.