Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7498
Title: | Застосування імпульсного заморожування харчових продуктів |
Authors: | Чердаклієв, А. А. Рудаков, Д. О. Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola |
Keywords: | зберігання;кінетика;конструкція;циліндр;камера заморожування;теплоізоляція |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 308 |
Abstract: | Заморожування сезонної плодоовочевої продукції є ефективним сучасним способом зберігання, який дає змогу максимально зберегти її початкову якість та високі властивості і поживні речовини. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7498 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-321.pdf | 95.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.