Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7498
Title: Застосування імпульсного заморожування харчових продуктів
Authors: Чердаклієв, А. А.
Рудаков, Д. О.
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Keywords: зберігання;кінетика;конструкція;циліндр;камера заморожування;теплоізоляція
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 308
Abstract: Заморожування сезонної плодоовочевої продукції є ефективним сучасним способом зберігання, який дає змогу максимально зберегти її початкову якість та високі властивості і поживні речовини.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7498
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-321.pdf95.74 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.