Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7496
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бончужна, Є. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-13T08:06:23Z | - |
dc.date.available | 2019-06-13T08:06:23Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7496 | - |
dc.description.abstract | Кондитерська галузь – займає велику часту в харчовій промисловості України, адже є однією з найрозвиненіших галузей. Основним напрямком розвитку цієї галузі є необхідність значного зростання якості, біологічної цінності та смакових переваг продуктів харчування, а також покращення їх асортименту. Актуальним завданням для даної галузі є повне забезпечення потреб народного господарства та населення у високоякісній продукції, проведення технічного переозброєння, вдосконалення та інтенсифікація виробництва кондитерської галузі. Затребуваність кондитерських виробів на ринку пов’язана з тим, що вони є харчовим продуктом високої калорійності та засвоюваності, мають приємний смак, тонкий аромат, привабливий зовнішній вигляд. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | формуванні перспективних напрямів маркетингу | uk |
dc.subject | класифікація товарних стратегій підприємства | uk |
dc.subject | макромаркетингове середовище | uk |
dc.subject | ринок кондитерських цукрових виробів | uk |
dc.title | Стратегія конкурентних переваг продукції «АВК» на споживчому ринку кондитерських виробів: дипломна робота магістра | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бончужна Э.Ф..pdf | 1.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.