Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7496
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБончужна, Є. Ф.-
dc.date.accessioned2019-06-13T08:06:23Z-
dc.date.available2019-06-13T08:06:23Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7496-
dc.description.abstractКондитерська галузь – займає велику часту в харчовій промисловості України, адже є однією з найрозвиненіших галузей. Основним напрямком розвитку цієї галузі є необхідність значного зростання якості, біологічної цінності та смакових переваг продуктів харчування, а також покращення їх асортименту. Актуальним завданням для даної галузі є повне забезпечення потреб народного господарства та населення у високоякісній продукції, проведення технічного переозброєння, вдосконалення та інтенсифікація виробництва кондитерської галузі. Затребуваність кондитерських виробів на ринку пов’язана з тим, що вони є харчовим продуктом високої калорійності та засвоюваності, мають приємний смак, тонкий аромат, привабливий зовнішній вигляд.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectформуванні перспективних напрямів маркетингуuk
dc.subjectкласифікація товарних стратегій підприємстваuk
dc.subjectмакромаркетингове середовищеuk
dc.subjectринок кондитерських цукрових виробівuk
dc.titleСтратегія конкурентних переваг продукції «АВК» на споживчому ринку кондитерських виробів: дипломна робота магістраuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бончужна Э.Ф..pdf1.83 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.