Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7485
Title: | Перспективний метод збереження продукту |
Authors: | Тетервак, І. Р. |
Keywords: | шокова заморозка;шокове охолодження;температура;фризери;холодильна камера;продукт;кристали;мікроорганізми |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 304 |
Abstract: | Ринок обладнання шокової заморозки можна розділити на : шокову заморозку (–10...–40 °С), шокове охолодження (зазвичай 3 °С). Незалежно від температури принцип процесу полягає в тому, щоб в найкоротші терміни довести продукт до потрібного стану. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7485 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-317.pdf | 96.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.