Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7485
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тетервак, І. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-13T06:34:46Z | - |
dc.date.available | 2019-06-13T06:34:46Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7485 | - |
dc.description.abstract | Ринок обладнання шокової заморозки можна розділити на : шокову заморозку (–10...–40 °С), шокове охолодження (зазвичай 3 °С). Незалежно від температури принцип процесу полягає в тому, щоб в найкоротші терміни довести продукт до потрібного стану. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 304 | - |
dc.subject | шокова заморозка | uk |
dc.subject | шокове охолодження | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | фризери | uk |
dc.subject | холодильна камера | uk |
dc.subject | продукт | uk |
dc.subject | кристали | uk |
dc.subject | мікроорганізми | uk |
dc.title | Перспективний метод збереження продукту | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-317.pdf | 96.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.