Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7485
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТетервак, І. Р.-
dc.date.accessioned2019-06-13T06:34:46Z-
dc.date.available2019-06-13T06:34:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7485-
dc.description.abstractРинок обладнання шокової заморозки можна розділити на : шокову заморозку (–10...–40 °С), шокове охолодження (зазвичай 3 °С). Незалежно від температури принцип процесу полягає в тому, щоб в найкоротші терміни довести продукт до потрібного стану.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 304-
dc.subjectшокова заморозкаuk
dc.subjectшокове охолодженняuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjectфризериuk
dc.subjectхолодильна камераuk
dc.subjectпродуктuk
dc.subjectкристалиuk
dc.subjectмікроорганізмиuk
dc.titleПерспективний метод збереження продуктуuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-317.pdf96.46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.