Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7485
Title: Перспективний метод збереження продукту
Authors: Тетервак, І. Р.
Keywords: шокова заморозка;шокове охолодження;температура;фризери;холодильна камера;продукт;кристали;мікроорганізми
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 304
Abstract: Ринок обладнання шокової заморозки можна розділити на : шокову заморозку (–10...–40 °С), шокове охолодження (зазвичай 3 °С). Незалежно від температури принцип процесу полягає в тому, щоб в найкоротші терміни довести продукт до потрібного стану.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7485
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-317.pdf96.46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.