Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7477
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСитенький, Максим Вікторович-
dc.date.accessioned2019-06-12T12:44:29Z-
dc.date.available2019-06-12T12:44:29Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7477-
dc.description.abstractСоняшник – основна олійна культура, яку вирощують переважно в південних регіонах України. Посівна площа його складає біля 2,7 млн. га, а валовий збір – біля 3 млн. т. Щоб переробити таку кількість насіння потрібно 10 – 12 місяців. Отже, з метою збереження якості, необхідно удосконалити саму технологію первинної обробки і зберігання сировини. Соняшникова олія використовується перш за все у харчовій промисловості. Вона є основним джерелом поліненасичених жирних кислот, зокрема лінолевої, у харчуванні людини. Олія містить також фосфатиди (лецитин), вітаміни (А, Д, Е) та інші біологічно активні речовини, які підвищують її біологічну цінність. Важливим завданням сучасного насінництва є розробка наукових основ та відповідних заходів підвищення схожості насіння соняшнику, оскільки початкові етапи органогенезу є важливим підґрунтям для подальшого розвитку рослин i формування високого врожаюuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.subjectпродуктивность гібридів соняшникуuk
dc.subjectHelianthus annuus L.uk
dc.subjectПівденний Степ Україниuk
dc.subjectнародногосподарське значенняuk
dc.subjectвплив агротехнологічних факторівuk
dc.subjectНК Бріоuk
dc.subjectНК Естрадаuk
dc.subjectсоняшникuk
dc.titleОсобливості формування продуктивності гібридів соняшнику (Helianthus annuus L.) в умовах Південного Степу України: дипломна робота ОКР Магістрuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом-Ситенький- 21 МБАГ 2019.pdf779.84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.