Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7470
Title: Експериментальна установка для об ’ємного друку (3d) харчових продуктів
Authors: Старовойт, М. А.
Савченко, М. В.
Keywords: комп’ютерна програма;циліндр;сталь;поршень;кронштейн;шток
Issue Date: 2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 301
Abstract: Технологія об’ємного друку (3D) виконується методом послідовного нанесення валками продукту з одночасним їх спіканням при управлінні процесом за допомогою комп’ютерної програми. Технологія об’ємного друку продукту впевнено завоювала місце у виробництві продуктових виробів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7470
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-314.pdf104.92 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.