Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7470
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтаровойт, М. А.-
dc.contributor.authorСавченко, М. В.-
dc.date.accessioned2019-06-12T12:21:48Z-
dc.date.available2019-06-12T12:21:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7470-
dc.description.abstractТехнологія об’ємного друку (3D) виконується методом послідовного нанесення валками продукту з одночасним їх спіканням при управлінні процесом за допомогою комп’ютерної програми. Технологія об’ємного друку продукту впевнено завоювала місце у виробництві продуктових виробів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 301-
dc.subjectкомп’ютерна програмаuk
dc.subjectциліндрuk
dc.subjectстальuk
dc.subjectпоршеньuk
dc.subjectкронштейнuk
dc.subjectштокuk
dc.titleЕкспериментальна установка для об ’ємного друку (3d) харчових продуктівuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-314.pdf104.92 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.