Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7470
Title: | Експериментальна установка для об ’ємного друку (3d) харчових продуктів |
Authors: | Старовойт, М. А. Савченко, М. В. |
Keywords: | комп’ютерна програма;циліндр;сталь;поршень;кронштейн;шток |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 301 |
Abstract: | Технологія об’ємного друку (3D) виконується методом послідовного нанесення валками продукту з одночасним їх спіканням при управлінні процесом за допомогою комп’ютерної програми. Технологія об’ємного друку продукту впевнено завоювала місце у виробництві продуктових виробів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7470 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-314.pdf | 104.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.