Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7455
Title: | Удосконалення конструкції центрифуги для переробки тваринного жиру |
Authors: | Петриченко, М. С. |
Keywords: | шнекові центрифуги;ротор;спіраль;сталь;енерговитрати;собівартість продукту |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 290 |
Abstract: | У м’ясній і молочній промисловості шнекові центрифуги застосовують для отримання казеїну, при очищенні тваринних жирів, при частковому освітленні суспензій у виробництві інсуліну, при видаленні і обезводненні опадів стічних вод та ін . Сучасні шнекові центрифуги частіше всього мають ротор циліндрової форми. Усередині ротора розташований циліндровий або циліндровоконічний барабан, що несе спіральну стрічку. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7455 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-303.pdf | 96.05 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.