Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7455
Title: Удосконалення конструкції центрифуги для переробки тваринного жиру
Authors: Петриченко, М. С.
Петриченко, Сергій Володимирович
Петриченко, Сергей Владимирович
Petrychenko, Serhii
Keywords: шнекові центрифуги
ротор
спіраль
сталь
енерговитрати
собівартість продукту
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 290
Abstract: У м’ясній і молочній промисловості шнекові центрифуги застосовують для отримання казеїну, при очищенні тваринних жирів, при частковому освітленні суспензій у виробництві інсуліну, при видаленні і обезводненні опадів стічних вод та ін . Сучасні шнекові центрифуги частіше всього мають ротор циліндрової форми. Усередині ротора розташований циліндровий або циліндровоконічний барабан, що несе спіральну стрічку.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7455
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-303.pdf96,05 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.