Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7454
Назва: | Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції: лабораторний практикум |
Автори: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Budenko, Serhii Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor |
Ключові слова: | зберігання;вентиляція;розрахунки;холодильні камери;обладнання камери охолодження м’яса;обладнання для виробництва льоду |
Дата публікації: | 2019 |
Серія/номер: | Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні; |
Короткий огляд (реферат): | Метою лабораторного практикуму є викладення загальних теоретичних відомостей за кожною темою модулю, що дозволить поглиблено використовувати його при підготовці до розрахункових практичних робіт, поточного та підсумкового контролю по завершенню курсу. Посібник може бути корисним для слухачів факультетів підвищення кваліфікації, студентів заочної форми навчання, а також фахівців інженерно-технічної служби переробних та харчових виробництв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7454 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2 Обладнання складів лабораторний практикум.pdf | 10.01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.