Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7449
Title: | Оптимізація параметрів струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків |
Authors: | Лебідь, М. Р. Щербаков, Д. В. |
Keywords: | параметри;енергетичні витрати;жирові кульки |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 284 |
Abstract: | Згідно з результатами сучасних досліджень процесу диспергування можливо стверджувати, що використання струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею жирової фази може забезпечити 5–6-кратне зниження енергетичних витрат на гомогенізацію при отриманні середнього діаметру жирових кульок на рівні технологічно обумовлених параметрів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7449 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-297.pdf | 95.71 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.