Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7446
Title: Значення зберігання для сільськогосподарської продукції
Authors: Колеснік, О. П.
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Keywords: сировина
споживач
режими зберігання
втрати маси
втрати якості
втрати фізичні
втрати біологічні
Issue Date: 2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 281
Abstract: Для безперебійного постачання населення продуктами харчування і промисловості сировиною необхідно мати достані запаси кожного виду продукту. Багато зерна, картоплі і овочів протягом року потрібно тваринництву. Значна частина врожаю повинна бути збережена у якості посівних фондів. Нарешті, для нормального розвитку економіки і життя населення у випадку не врожаю, стихійних лих тощо необхідні резерви.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7446
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-294 (1).pdf95,87 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.