Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7446
Title: | Значення зберігання для сільськогосподарської продукції |
Authors: | Колеснік, О. П. |
Keywords: | сировина;споживач;режими зберігання;втрати маси;втрати якості;втрати фізичні;втрати біологічні |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 281 |
Abstract: | Для безперебійного постачання населення продуктами харчування і промисловості сировиною необхідно мати достані запаси кожного виду продукту. Багато зерна, картоплі і овочів протягом року потрібно тваринництву. Значна частина врожаю повинна бути збережена у якості посівних фондів. Нарешті, для нормального розвитку економіки і життя населення у випадку не врожаю, стихійних лих тощо необхідні резерви. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7446 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-294 (1).pdf | 95.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.