Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7426
Title: | Удосконалення конструкції пастеризаційно-охолоджувальної установки |
Authors: | Герченов, І.І. |
Keywords: | термічна обробка молока;пароструменеві апарати;ємності;насос;сепаратор;теплообмінник;секція рекуперації |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 274 |
Abstract: | Останнім часом для термічної обробки молока широко застосовують пароструменеві апарати , які замінюють секцію пастеризації ПОУ. Продуктивність пароструменевого апарата – 1000 л/год, витрати пари 140–170 кг/год, температура пастеризації 80…95 0 С, тиск пари (0,25±0,02) мПа |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7426 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-287.pdf | 108.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.