Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7424
Назва: Визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів за мінусових температур
Автори: Войніков, М. Є.
Зотов, Д. А.
Ключові слова: охолодження продукту;нагрівання продукту;термопари;коефіцієнт теплопровідності;міст-потенціометр;джерело живлення;датчики вимірювання температури;секундомір
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Серія/номер: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 272
Короткий огляд (реферат): Теплофізичні властивості обумовлюють характер і швидкість протікання процесу нагрівання або охолодження продукту. Знання теплофізичних і масообмінних характеристик необхідні для розрахунків теплової енергії, необхідної для охолодження або заморожування харчових продуктів. Теплопровідністю називають здатність харчового продукту проводити тепло при різниці температур в різних його частинах. Теплопровідністю обумовлюється швидкість охолодження і нагрівання продукту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7424
Розташовується у зібраннях:Публікації студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези студ 03,04,2019-285.pdf95.51 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.