Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7424
Title: Визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів за мінусових температур
Authors: Войніков, М. Є.
Зотов, Д. А.
Keywords: охолодження продукту;нагрівання продукту;термопари;коефіцієнт теплопровідності;міст-потенціометр;джерело живлення;датчики вимірювання температури;секундомір
Issue Date: 2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 272
Abstract: Теплофізичні властивості обумовлюють характер і швидкість протікання процесу нагрівання або охолодження продукту. Знання теплофізичних і масообмінних характеристик необхідні для розрахунків теплової енергії, необхідної для охолодження або заморожування харчових продуктів. Теплопровідністю називають здатність харчового продукту проводити тепло при різниці температур в різних його частинах. Теплопровідністю обумовлюється швидкість охолодження і нагрівання продукту.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7424
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-285.pdf95.51 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.