Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7424
Title: | Визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів за мінусових температур |
Authors: | Войніков, М. Є. Зотов, Д. А. |
Keywords: | охолодження продукту;нагрівання продукту;термопари;коефіцієнт теплопровідності;міст-потенціометр;джерело живлення;датчики вимірювання температури;секундомір |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 272 |
Abstract: | Теплофізичні властивості обумовлюють характер і швидкість протікання процесу нагрівання або охолодження продукту. Знання теплофізичних і масообмінних характеристик необхідні для розрахунків теплової енергії, необхідної для охолодження або заморожування харчових продуктів. Теплопровідністю називають здатність харчового продукту проводити тепло при різниці температур в різних його частинах. Теплопровідністю обумовлюється швидкість охолодження і нагрівання продукту. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7424 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-285.pdf | 95.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.