Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7424
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Войніков, М. Є. | - |
dc.contributor.author | Зотов, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-11T11:39:36Z | - |
dc.date.available | 2019-06-11T11:39:36Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7424 | - |
dc.description.abstract | Теплофізичні властивості обумовлюють характер і швидкість протікання процесу нагрівання або охолодження продукту. Знання теплофізичних і масообмінних характеристик необхідні для розрахунків теплової енергії, необхідної для охолодження або заморожування харчових продуктів. Теплопровідністю називають здатність харчового продукту проводити тепло при різниці температур в різних його частинах. Теплопровідністю обумовлюється швидкість охолодження і нагрівання продукту. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 272 | - |
dc.subject | охолодження продукту | uk |
dc.subject | нагрівання продукту | uk |
dc.subject | термопари | uk |
dc.subject | коефіцієнт теплопровідності | uk |
dc.subject | міст-потенціометр | uk |
dc.subject | джерело живлення | uk |
dc.subject | датчики вимірювання температури | uk |
dc.subject | секундомір | uk |
dc.title | Визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів за мінусових температур | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-285.pdf | 95.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.