Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7424
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВойніков, М. Є.-
dc.contributor.authorЗотов, Д. А.-
dc.date.accessioned2019-06-11T11:39:36Z-
dc.date.available2019-06-11T11:39:36Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7424-
dc.description.abstractТеплофізичні властивості обумовлюють характер і швидкість протікання процесу нагрівання або охолодження продукту. Знання теплофізичних і масообмінних характеристик необхідні для розрахунків теплової енергії, необхідної для охолодження або заморожування харчових продуктів. Теплопровідністю називають здатність харчового продукту проводити тепло при різниці температур в різних його частинах. Теплопровідністю обумовлюється швидкість охолодження і нагрівання продукту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 272-
dc.subjectохолодження продуктуuk
dc.subjectнагрівання продуктуuk
dc.subjectтермопариuk
dc.subjectкоефіцієнт теплопровідностіuk
dc.subjectміст-потенціометрuk
dc.subjectджерело живленняuk
dc.subjectдатчики вимірювання температуриuk
dc.subjectсекундомірuk
dc.titleВизначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів за мінусових температурuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-285.pdf95.51 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.