Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7419
Title: Удосконалення способу кутерування сировини
Authors: Войніков, М. Є.
Keywords: ковбасні вироби;сировина;фарш;вакуум;аерація фаршу;смак;окислювальні реакції;гістологічні дослідження;рецептури фаршу
Issue Date: 2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 271
Abstract: Ковбасні вироби є продуктом, який призначений для споживання без додаткової термічної обробки. Тому до ковбасних виробів і технологічного процесу їх виготовлення пред’я вляються підвищені вимоги. Нові типи сучасних кутерів є високопродуктивними машинами. На них переробляють сировину, не ли ше заздалегідь подрібнену на вовчках, але і крупнокускову в замороженому вигляді, а також попередньо і остаточно подрібнюють і змішують сировину з компонентами. Їх застосовують для приготування фаршу при виробництві варених і копчених ковбасних виробів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7419
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-284.pdf95.84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.