Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7419
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВойніков, М. Є.-
dc.date.accessioned2019-06-11T11:16:31Z-
dc.date.available2019-06-11T11:16:31Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7419-
dc.description.abstractКовбасні вироби є продуктом, який призначений для споживання без додаткової термічної обробки. Тому до ковбасних виробів і технологічного процесу їх виготовлення пред’я вляються підвищені вимоги. Нові типи сучасних кутерів є високопродуктивними машинами. На них переробляють сировину, не ли ше заздалегідь подрібнену на вовчках, але і крупнокускову в замороженому вигляді, а також попередньо і остаточно подрібнюють і змішують сировину з компонентами. Їх застосовують для приготування фаршу при виробництві варених і копчених ковбасних виробів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 271-
dc.subjectковбасні виробиuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectфаршuk
dc.subjectвакуумuk
dc.subjectаерація фаршуuk
dc.subjectсмакuk
dc.subjectокислювальні реакціїuk
dc.subjectгістологічні дослідженняuk
dc.subjectрецептури фаршуuk
dc.titleУдосконалення способу кутерування сировиниuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-284.pdf95.84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.