Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7419
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Войніков, М. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-11T11:16:31Z | - |
dc.date.available | 2019-06-11T11:16:31Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7419 | - |
dc.description.abstract | Ковбасні вироби є продуктом, який призначений для споживання без додаткової термічної обробки. Тому до ковбасних виробів і технологічного процесу їх виготовлення пред’я вляються підвищені вимоги. Нові типи сучасних кутерів є високопродуктивними машинами. На них переробляють сировину, не ли ше заздалегідь подрібнену на вовчках, але і крупнокускову в замороженому вигляді, а також попередньо і остаточно подрібнюють і змішують сировину з компонентами. Їх застосовують для приготування фаршу при виробництві варених і копчених ковбасних виробів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 271 | - |
dc.subject | ковбасні вироби | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | фарш | uk |
dc.subject | вакуум | uk |
dc.subject | аерація фаршу | uk |
dc.subject | смак | uk |
dc.subject | окислювальні реакції | uk |
dc.subject | гістологічні дослідження | uk |
dc.subject | рецептури фаршу | uk |
dc.title | Удосконалення способу кутерування сировини | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-284.pdf | 95.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.