Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7416
Title: | Технологія об’ємного друку (3d) харчових продуктів |
Authors: | Богатирьов, І. О. Кіценко, Д.Є. |
Keywords: | технічний прогрес;об’ємний друк (3D);математичне забезпечення;інгредієнти;3D-друк їжі |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 270 |
Abstract: | За допомогою технологій 3D-друку вже створюються деталі для різних механізмів, мости і навіть цілі будинки. Але, схоже, технологія має набагато більший потенціал, і вона може бути використана в харчовій промисловості. 3D-друк має багато переваг перед звичайним друком. Наприклад, свобода творчості, велика різномаїтість матеріалів, універсальність і зниження трудомісткості, простота у використанні. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7416 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-283.pdf | 96.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.