Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7416
Title: Технологія об’ємного друку (3d) харчових продуктів
Authors: Богатирьов, І. О.
Кіценко, Д.Є.
Keywords: технічний прогрес;об’ємний друк (3D);математичне забезпечення;інгредієнти;3D-друк їжі
Issue Date: 2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 270
Abstract: За допомогою технологій 3D-друку вже створюються деталі для різних механізмів, мости і навіть цілі будинки. Але, схоже, технологія має набагато більший потенціал, і вона може бути використана в харчовій промисловості. 3D-друк має багато переваг перед звичайним друком. Наприклад, свобода творчості, велика різномаїтість матеріалів, універсальність і зниження трудомісткості, простота у використанні.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7416
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-283.pdf96.08 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.