Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7392
Title: | Дослідження процесу електрокопчення риби |
Authors: | Чердаклієв, А. А. |
Keywords: | копчення;димові частки;якость харчових продуктів;електрокопчення риби;консервування;копчення;консервування риби |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 144-145 |
Abstract: | Розглянуто теоретичне обгрунтування процесу копчення, проаналізовані результати експериментальних досліджень кінетики осадження димових часток |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7392 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.