Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7390
Title: | Методи сушіння плодоовочевої сировини |
Authors: | Богатирьов, І. О. |
Keywords: | сушіння;консерванти;харчові добавки;зневоднення;природна сушка;сублімаційні сушарки;вакуум |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С.269 |
Abstract: | Сушіння є оптимальним способом одержання продуктів тривалого зберігання при максимальному збереженні їх вихідної якості, без використання консервантів та харчових добавок. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7390 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-282.pdf | 96.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.