Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7387
Title: | Удосконалення робочого органу для формування тістових заготовок |
Authors: | Білошицький, І. Ю. |
Keywords: | подові сорта хліба;багети;французький багет;білий хліб;транспортер;транспортуючий конвеєр;обробка тіста;м’якуш |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 268 |
Abstract: | На сучасному етапі розвитку економіки в умовах малого підприємства є економічно доцільним суміщення операцій ділення заготовок і надання їм потрібної форми для подових сортів хліба. Останнім часом досить популярними стали багети, тобто вироби подовженої форми. Французький багет – це довга і тонка булка білого хліба, м ’яка усередин і, з хрусткою скоринкою, часто припудрена борошном. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7387 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-281.pdf | 104.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.