Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7387
Title: Удосконалення робочого органу для формування тістових заготовок
Authors: Білошицький, І. Ю.
Keywords: подові сорта хліба;багети;французький багет;білий хліб;транспортер;транспортуючий конвеєр;обробка тіста;м’якуш
Issue Date: 2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 268
Abstract: На сучасному етапі розвитку економіки в умовах малого підприємства є економічно доцільним суміщення операцій ділення заготовок і надання їм потрібної форми для подових сортів хліба. Останнім часом досить популярними стали багети, тобто вироби подовженої форми. Французький багет – це довга і тонка булка білого хліба, м ’яка усередин і, з хрусткою скоринкою, часто припудрена борошном.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7387
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-281.pdf104.31 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.