Експериментальне визначення впливу відстані між форсунками на продуктивність змішувача
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Харків : ХДУХТ
Анотація
У сучасній харчовій промисловості гостро стоїть питання удосконалення обладнання харчових виробництв з метою підвищення
його продуктивності, зниження енергоємності та забезпечення високої якості продукції. Процес перемішування рідких компонентів широко
розповсюджений в різних галузях виробництва і переробки продукції сільського господарства. Серед великої кількості видів апаратів для змішування вигідно вирізняються струминні змішувачі, а саме протитечійно-струминні апарати, процес змішування в яких досліджено недостатньо. Ця робота є складовою частиною циклу статей, присвячених дослідженням процесу змішування у протитечійно-струминному змішувачі. Для експериментального дослідження процесу змішування в протитечійно-струминному змішувачі було розроблено і виготовлено лабораторний пристрій, конструктивні особливості якого захищені
патентом України на корисну модель.