Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7383
Title: | Експериментальне визначення впливу відстані між форсунками на продуктивність змішувача |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl В’юник, Ольга Володимирівна Вьюник, Ольга Владимировна Viunyk, Olha |
Keywords: | тиск;форсунки;енерговитрати;змішування;мішалки;обладнання харчових виробництв;струминні змішувачі;якість продукції |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Series/Report no.: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція;Ч. 1 С. 247-248 |
Abstract: | У сучасній харчовій промисловості гостро стоїть питання удосконалення обладнання харчових виробництв з метою підвищення його продуктивності, зниження енергоємності та забезпечення високої якості продукції. Процес перемішування рідких компонентів широко розповсюджений в різних галузях виробництва і переробки продукції сільського господарства. Серед великої кількості видів апаратів для змішування вигідно вирізняються струминні змішувачі, а саме протитечійно-струминні апарати, процес змішування в яких досліджено недостатньо. Ця робота є складовою частиною циклу статей, присвячених дослідженням процесу змішування у протитечійно-струминному змішувачі. Для експериментального дослідження процесу змішування в протитечійно-струминному змішувачі було розроблено і виготовлено лабораторний пристрій, конструктивні особливості якого захищені патентом України на корисну модель. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7383 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези Харків 05,2019-260-261.pdf | 171.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.