Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7376
Title: Удосконалення технологічної лінії виробництва зефіру
Authors: Московкін, С. П.
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Keywords: виробництво зефіру;технологічна лінія;лінії виробництва;пектин;зефірна маса;пастильні вироби;пастила
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 126-127
Abstract: Удосконалення технологічної лінії виробництва зефіру на пектині з модернізацією обладнання для насичення зефірної маси повітрям з метою збільшення якості продукції шляхом збільшення продуктивності обладнання, його безпеки і економічності, а також поліпшення умов праці на виробництві
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7376
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
42.pdf225.47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.