Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Факультет Механіко-технологічний
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Методологічні підходи до оцінки якості харчових продуктів
Методологічні підходи до оцінки якості харчових продуктів
Вантажиться...
Файли
38.pdf
(182.61 KB)
Дата
2019
Автори
Заблоцьких, А. Г.
Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Kovalov, Oleksandr
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Мелітополь: ТДАТУ
Анотація
Ознайомлення з методологічними підходами до оцінки якості харчових продуктів
Опис
Ключові слова
харчові продукти
,
якость харчових продуктів
,
харчова промисловість
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7366
DOI
Зібрання
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ