Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7366
Title: | Методологічні підходи до оцінки якості харчових продуктів |
Authors: | Заблоцьких, А. Г. Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr |
Keywords: | харчові продукти;якость харчових продуктів;харчова промисловість |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 114-115 |
Abstract: | Ознайомлення з методологічними підходами до оцінки якості харчових продуктів |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7366 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.