Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7366
Title: Методологічні підходи до оцінки якості харчових продуктів
Authors: Заблоцьких, А. Г.
Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Kovalov, Oleksandr
Keywords: харчові продукти;якость харчових продуктів;харчова промисловість
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 114-115
Abstract: Ознайомлення з методологічними підходами до оцінки якості харчових продуктів
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7366
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38.pdf182.61 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.