ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7360
Title: Удосконалення технології виробництва аерованих заморожених продуктів
Authors: Бовкун, О. М.
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Keywords: харчова промисловість
замороження продуктів
піноподібні продукти
аеровані продукти
консервування продукції
замороження
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 104-105
Abstract: Досліджено процес виробництва аерованих заморожених продуктів та запропоновано спосіб удосконалення технології з використанням швидкого заморожування
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7360
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34.pdf191,12 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.