Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7358
Title: | Вплив фракційного складу зерна ячменю на процес виробництва солоду |
Authors: | Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Alekseenko, Vadym Харитонова, А. І. |
Keywords: | солод;пивоваріння;ферменти;зерно ячменя;калібрування |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Series/Report no.: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція;Ч. 1 С.227-228 |
Abstract: | Солод є основною сировиною пивоваріння, джерелом екстрактивних речовин і гідролітичних ферментів. Технологія виробництва солоду передбачає миття, замочування, пророщування очищеного і відсортованого зерна та сушіння солоду. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7358 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези Харків 05,2019-240-241.pdf | 186.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.