Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7321
Title: | Технологія виробництва йогурту з фруктовими наповнювачами |
Authors: | Кушнір, О. С. |
Keywords: | харчова промисловість;виробництва йогурту;молочнокислий йогурт;кисломолочні напої |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 49-50 |
Abstract: | Розглянуто технологію виробництва йогурту, що подовжує термiн зберігання молочнокислих йогуртів з фруктовим джемом |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7321 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.