Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7307
Title: | Апарати для бланшування харчових продуктів |
Authors: | Шушляпина, П. С. |
Keywords: | харчові продукти;бланшування;харчова промисловість;теплова обробка;обшпарювання;бланшувачі |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 23-24 |
Abstract: | Бланшуванням сировини являє собою теплову обробку при визначеному температурному режимі у воді, парі або водних розчинах солей, цукру, органічних кислот, лугів |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7307 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.