Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7307
Title: Апарати для бланшування харчових продуктів
Authors: Шушляпина, П. С.
Keywords: харчові продукти;бланшування;харчова промисловість;теплова обробка;обшпарювання;бланшувачі
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 23-24
Abstract: Бланшуванням сировини являє собою теплову обробку при визначеному температурному режимі у воді, парі або водних розчинах солей, цукру, органічних кислот, лугів
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7307
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf194.81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.