Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7233
Title: | Показники продуктивності черешні за органічної технології вирощування в умовах південного Степу України |
Authors: | Герасько, Тетяна Володимирівна Герасько, Татьяна Владимировна Herasko, Tetiana Злоєдова, А. В. |
Keywords: | черешня;органічні технології вирощування |
Issue Date: | 2018 |
Series/Report no.: | Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво: матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (17-19 жовтня 2018 р.);С. 56-58 |
Abstract: | Плоди черешні з користю для здоров'я можна їсти дітям і дорослим. Черешня багата на вітаміни, клітковину та пектини, лимонну та яблучну кислоти. Особливо корисна для здоров’я черешня, яка вирощена за органічною технологіє – без застосування синтетичних хімічних пестицидів та мінеральних добрив. Але впровадженню органічної технології вирощування черешні в Україні має передувати наукове обґрунтування цієї технології. Згідно іноземним науковим джерелам, врожайність дерев черешні за органічної технології вирощування зменшується, але на сьогоднішній день відсутні дані щодо урожайності черешні за органічної технології вирощування в умовах південного Степу України |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7233 |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
3. ГЕРАСЬКО-ЗЛОЕДОВА тези Миколаїв 2 2018.pdf | 303 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.