Показники продуктивності черешні за органічної технології вирощування в умовах південного Степу України
Вантажиться...
Дата
Автори
Герасько, Тетяна Володимирівна
Герасько, Татьяна Владимировна
Herasko, Tetiana
Злоєдова, А. В.
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Анотація
Плоди черешні з користю для здоров'я можна їсти дітям і дорослим. Черешня багата на вітаміни, клітковину та пектини, лимонну та яблучну кислоти. Особливо корисна для здоров’я черешня, яка вирощена за органічною технологіє – без застосування синтетичних хімічних пестицидів та мінеральних добрив. Але впровадженню органічної технології вирощування черешні в Україні має передувати наукове обґрунтування цієї технології. Згідно іноземним науковим джерелам, врожайність дерев черешні за органічної технології вирощування зменшується, але на сьогоднішній день відсутні дані щодо урожайності черешні за органічної технології вирощування в умовах південного Степу України