Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7228
Title: | Креативний маркетинг як засіб підвищення конкурентоспроможності підприємств – виробників плодовоовочевої продукції |
Authors: | Фурса, Валерія Арестенко, Тетяна Вікторівна Арестенко, Татьяна Викторовна Arestenko, Tetiana |
Keywords: | конкурентоспроможність;споживачі;імідж;креативність;попит;маркетингові комунікації;реклама;маркетингове планування |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції: матеріали Міжнародної студентської науково- практичної конференції;C. 227-230 |
Abstract: | Стабілізація роботи та розробка стратегії розвитку плодоовочевого комплексу сільськогосподарських підприємств України має велике народногосподарське значення в забезпеченні населення продуктами харчування . Основним напрямком покращення ситуації в зазначеній сфері є забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Конкурентоспроможність підприємства – це його здатність задовольняти потреби ринку, тобто споживачів, краще ніж конкуренти. Цього можна досягти за рахунок розвитку сфери маркетингу, який є основою кращої організації виробництва, посилення конкурентоспроможності господарюючого суб’єкта на ринку, формування його іміджу в соціально-економічному середовищі |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7228 |
Appears in Collections: | кафедра Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези fin-227-230.pdf | 162.41 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.