Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7103
Title: | Дослідження коефіцієнта тертя замороженої моркви |
Authors: | Бовкун, О. М. |
Keywords: | коефіцієнт тертя;морква;переробки сільськогосподарської продукції;зберігання плодів |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області за підсумками наукових досліджень 2018 року). Механіко-технологічний факультет: збірник тез доповідей;С. 12 |
Abstract: | При створенні конструкцій машин і пристосувань для механізації переробки та зберігання рослинної сільськогосподарської продукції необхідне вивчення одного з важливих фізико-механічних показників плодів – коефіцієнта тертя, від значення якого залежить спроможність продукту переміщатися на різних стадіях технологічного процесу, як за допомогою транспортерів, так і під дією власної ваги. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7103 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МТФ -39 стр-13.pdf | 633.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.