Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6802
Title: | Використання лінії для виробництва сушених ягід |
Authors: | Пінжаєва, Л. С. Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii |
Keywords: | збереження вітамінів;виробництво сушених ягід;лінія для виробництва сушених ягід;собівартість висушених продуктів;фрукти;ягоди |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріли Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області за підсумками наукових досліджень 2018 року). Факультет інженерії та комп’ютерних технологій: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 18 |
Abstract: | Для повного збереження вітамінів, природного кольору, смаку та аромату висушуваних продуктів пропонується використовувати лінії для виробництва сушених ягід. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6802 |
Appears in Collections: | кафедра Машиновикористання в землеробстві |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ІКТ - 58-18.pdf | 294.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.